Vistas de página en total

jueves, 3 de octubre de 2013

Bauzá té ordres de no amollar el seu TIL


Tot forma part d'una campanya del PP per
recuperar el seu vot més espanyolista
La sentència negativa del Tribunal Constitucional sobre el coneixement del català per accedir a la Administració autonòmica balear, obre una nova perspectiva. Ha estat una sentencia forçada - quatre vots particulars la critiquen a fons - i ultra ràpida. És evident que obeeix a consignes polítiques i no de Dret.

El PP, davant l’enfonsament electoral que sofreix dia rere dia, prepara una ofensiva centralista a les totes amb el pretext de condemnar tot el que soni a catalanisme, ja sigui una insignificant norma lingüística o la independència de Catalunya. Creu que és una forma de recuperar els seus vots tradicionals al preu, si cal, de la ruptura institucional.


Bauzá ha rebut ordres de no amollar amb el tema del TIL. És “tàctica nacional”. Això explica la seva caparrudesa insostenible; té el recolzament del quefe. És un error creure que es pot arribar a un acord en la vaga de docents. La negociació és un paripé per poder dir que són dialogants mentre es desinfla la vaga. És ben precís esbrinar noves estratègies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.